مطالب مشابه
💢 مدیر روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک از وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی هیوندا در کنارگذر اراک-قم خبر داد.
🔸 به گزارش روابط عمومی سازمان آتشنشانی اراک، بامداد روز سه شنبه ۳۰ دیماه ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۳۵، طی تماس شهروندان با مرکز فرماندهی ۱۲۵، وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی هیوندا در کنارگذر اراک-قم اعلام شد.
🔹 محمد صادق مشیدی فرمانده عملیات این حادثه اعلام کرد: بلافاصله پس از دریافت گزارش حادثه، ایستگاه شماره ۲ یک تیم نجات از آتشنشانان به محل اعزام کرد.
وی افزود: با حضور در محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه خودروی هیوندا به دلایل نامشخص از مسیر اصلی منحرف و دچار واژگونی شده و راننده که خانمی میان سال بود متاسفانه فوت شده است. آتشنشانان بلافاصله با رعایت نکات ایمنی، اقدام به رهاسازی فرد فوتی که به علت ضربه شدید در خودرو محبوس شده بود نمودند و بعد از ایمنسازی محل حادثه به ایستگاه خود بازگشتند.
✍️ روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک