preloader
لطفا صبرکنید...
واژگونی خودروی تانکر و نشت مایع سوختی در کمربندی اراک

واژگونی خودروی تانکر و نشت مایع سوختی در کمربندی اراک

💢 سرآتشیار مهدی نجفی، مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، در تشریح این حادثه اظهار کرد:
ساعت ۰۴:۲۳ بامداد امروز (۱۶ دی ماه ۱۴۰۴)، گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی تانکر در کمربندی شمالی شهر اراک، به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اعلام شد که بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاه شماره ۴ به محل حادثه اعزام شدند.

🔸 محمد محمودی عضو گروه نجات اعزامی به محل اظهار کرد: با حضور آتش‌نشانان در محل مشخص شد خودروی تانکر به علت نامعلومی از مسیر منحرف و واژگون شده و در پی این حادثه، بخشی از مایع سوختی خودرو نیز به بیرون نشت کرده است.

🔹 وی در ادامه افزود: پس از ارزیابی شرایط، آتش‌نشانان بلافاصله نسبت به ایمن‌سازی محل حادثه اقدام کرده و با استفاده از تجهیزات تخصصی، عملیات کنترل و جمع‌آوری مایعات سوختی نشت‌کرده را انجام دادند. خوشبختانه با اقدام سریع نیروهای عملیاتی، از بروز آتش‌سوزی و حوادث ثانویه جلوگیری شد. در خاتمه، آتش نشانان پس از برگرداندن خودرو به حالت عادی و اطمینان از عدم هر گونه خطر به ایستگاه خود مراجعه نمودند.

✍️ روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *