عملیات سریع آتشنشانان اراک برای نجات نوجوان از کام مرگ

🔶روابط عمومی سازمان آتش نشانی اراک از نجات یک نوجوان در منزل مسکونی در کوی پردیس خبر داد. بر اساس این گزارش، عصر روز گذشته، چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴، محبوس شدن فردی در منزل مسکونی واقع در کوی پردیس به سامانه ۱۲۵ اعلام شد. بلافاصله تیم نجات تخصصی از ایستگاه شماره ۴ میدان فراهان به محل حادثه اعزام گردید.
🔷علیرضا احمدی فرمانده عملیات در این حادثه گفت: با توجه به ضد سرقت بودن درب آپارتمان و عدم امکان ورود در کوتاه ترین زمان ممکن، از راه پشت بام اقدام به برپایی کارگاه و طناب ریزی تا بالکن واحد مورد نظر نمودیم. با ورود به آپارتمان مشاهده شد نوجوانی با علائم مسمومیت، هوشیاری خود را از دست داده و نیاز به فوریت های پزشکی دارد.
🔶وی افزود: با عملیات به موقع احیای قلبی ریوی CPR این فرد به زندگی بازگشت و پس از انتقال به بیرون ساختمان برای دریافت اقدامات بعدی به اورژانس تحویل داده شد.
🔷روابط عمومی سازمان آتش نشانی با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، به همه شهروندان به ویژه خانوادههای دارای فرزند نوجوان توصیه می کند: مراقبت و زیر نظر داشتن رفتار فرزندان ضرورتی انکارناپذیر برای حفظ جان این عزیزان است.
✍️ روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک