در آستانه فرا رسیدن هفتم مهرماه روز ملی آتش نشانی و ایمنی صورت گرفت؛

جمعی از آتش نشانان اراک به همراه رئیس سازمان در نماز عبادی سیاسی جمعه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، روز جمعه چهارم مهرماه، رئیس سازمان آتش نشانی به همراه جمعی از آتش نشانان به مناسبت گرامیداشت روز ملی ایمنی و آتش نشانی همراه با مردم شهید پرور اراک در نماز جمعه این هفته به امامت آیت اله دری نجف آبادی شرکت کردند.

بنابراین گزارش، آتش نشانان اراک که با لباس متحدالشکل و با رعایت پروتکل های بهداشتی در نماز جمعه این هفته حاضر شدند، با حضور در مزار شهدای گمنام آرمیده در مصلی بیت المقدس اراک، به مقام شامخ و والای این شهدای عزیز ادای احترام کردند.

گزارش خبرنگار ما حاکی است؛ حضرت آیت اله دری نجف آبادی امام جمعه محترم اراک، در خطبه های نماز جمعه با گرامیداشت روز آتش نشانی و ایمنی و یادآوری دلاور مردی های شهدای آتش نشان، ضمن تبریک فرا رسیدن این روز به همگی آتش نشانان، آنان را ایثارگرانی نامید که در راه نجات جان و مال انسان ها از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند و کاری بس صعب و سخت در پیش رو دارند.

گفتنی است؛ در پایان نماز، عکاس سازمان آتش نشانی اراک به یادگار تصویری از آتش نشانان در کنار نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرستان اراک ثبت کرد.

اقای صدیقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...