انفجار منزل مسکونی و مصدومیت جوان حدودا ۲۰ ساله بر اثر ساخت مواد محترقه

رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک از انفجار و مصدومیت جوان حدودا ۲۰ ساله در حین ساخت موادمحترقه دستساز خبر داد.
خراجی سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: وقوع یک مورد حادثه انفجار مواد محترقه در ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه عصر امروز به آدرس شهرک امین ، مجتمع نارنجستان به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی ، دو تیم امداد و نجات به محل اعزام کرد.
🔵 وی با بیان اینکه عوامل آتشنشانی ظرف مدت چهار دقیقه پس از اولین تماس با سامانه ۱۲۵ در محل حاضر شدند، گفت: آتشنشانان پس از حضور در محل مشاهده کردند که یک جوان حدودا ۲۰ ساله در حال ساخت مواد محترقه دست ساز بوده که ناگهان این مواد دچار انفجار شده است.
🔴 رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر اراک با بیان اینکه این نوجوان از ناحیه صورت ، دست و پا دچار سوختگی و آسیبدیدگی شدیدی شده بود و ساختمان نیز دچار خسارات جدی شد ، گفت: آتش نشانان هنگام حضور در محل با توجه به وجود مواد منفجره، اقدام به ایمنسازی محل کرده و این نوجوان را که دچار آسیب دیدگی شده بود، برای انتقال به مراکز درمانی در اختیار عوامل اورژانس قرار دادند.