آتش نشانان اراکی به لباس استاندارد مجهز شدند
به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: آتشنشانان این سازمان پس از حدود ۱۲ سال به لباسهای استاندارد نزدیکی به آتش مجهز شدند.
آتش پاد دوم مسعود آقازیارتیروز چهارشنبه در آیین رونمایی لباسهای استاندارد آتشنشانان اراک در جمع خبرنگاران افزود: بحث خرید لباسهای استاندارد چند سال در بودجه شهرداری مصوب میشد اما تاکنون محقق نشده بود که خوشبختانه در سال گذشته با حمایت های اعضای شورای اسلامی دوره پنجم و نظر مساعد و پیگیری های مهندس شفیعی شهردار کلانشهر اراک مناقصه آن برگزار و در طی چند مرحله این لباس ها تحویل سازمان شد.
وی با بیان اینکه ۱۶۰ لباس و تجهیزات لازم برای آتشنشانان اراکی به صورت وارداتی به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال تهیه شده است، اظهار داشت: عمر استاندارد این لباسها ۱۰ سال است و به صورت عادی هر ۶ ماه یک بار با دستورالعملهای ویژه باید شست و شو شوند.
آقازیارتی اظهار داشت: قیمت هر لباس ۱۵۷ میلیون ریال و هر هود حریق هشت میلیون ریال است و این لباسها به تعداد نیروهای عملیاتی سازمان است و برای ۱۰۰ نفر نیروی جدیدی که به زودی وارد سازمان میشوند نیز حدود ۳۰ میلیارد ریال درخواست خرید لباس شده است.
وی عنوان کرد: هود حریق برای نخستین بار در استان مرکزی خریداری شده و در زیر کلاه مخصوص آتشنشانان قرار میگیرد که مانع سوختن گردن و صورت ماموران در آتش میشود.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک افزود: تهیه تجهیزات حفاظت فردی برای آتشنشانان اراکی قدمی بزرگ در راستای حفظ جان آتشنشانان در حوادث مختلف است که لازم می دانم از مساعدت های رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و نیز نگاه ویژه مهندس شفیعی شهردار کلانشهر اراک به مشکلات آتش نشانان تقدیر و تشکر نمایم و امید است سایر تجهیزات و امکانات مورد نیاز این سازمان نیز تامین شود.
وی با اشاره به اینکه امسال در شهر اراک هیچ گونه آتش سوزی که با هدف و غرض انجام شده باشد نداشتیم و از اوایل خرداد ماه روزانه میانگین ۱۵ مورد آتش سوزی مراتع و بیابان ها را شاهد بودیم گفت: توصیه می کنیم کشاورزان جای کشت خود را آتش نزنند چرا که علاوه بر اینکه به زمین های آنها آسیب می زند باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد.
آقازیارتی بیان کرد: ماموریت های مهم آتش نشانی در این شرایط آتش سوزی مراتع و بیابان ها،آتش سوزی کارخانجات و صنایع،امداد و نجات کوهستانی و غریق ها است.
وی در پایان با توصیه به شهروندان در خصوص عدم شنا در اماکنی که شنا کردن در آنها ممنوع می باشد، اظهار داشت: در حوادث مربوط به غرق شدگی در سدها، سال گذشته ۱۸ عملیات و در طی دوماه گذشته سال جاری نیز ۲ مورد غرق شدگی داشته ایم که هم اکنون ۱۸ غواص این سازمان در ۲ تیم ۹ نفره در حال آموزش هستند تا آمادگی لازم جهت انجام عملیات در حوادث احتمالی در سد و آب بندها را داشته باشند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.